Lasati-ne un mesaj aici si va vom contacta noi!
0771 558929 0736 404161      0755 358403     
Suna ocupat sau nu raspunde nimeni? Lasati-ne numarul dvs. de telefon pe whatsapp sau zopim si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Deschide chat
Program:
L-V 09:00-18:00
S 09:00-14:00

Termeni si Conditii

Garantia produselor

Anvelopele pentru turisme, 4x4 si SUV, autoutilitare beneficiaza de garantie extinsa de 36 luni.

Anvelopele de camion si jantele de aliaj sunt insotite de certificat de garantie valabil 24 de luni de la data achizitiei.

Jantele de otel , beneficiaza de garantie 24 luni , in baza facturii fiscale !

Partenerii si furnizorii nostri sunt, dupa cum puteti observa, branduri recunoscute pe plan mondial.

Oferim factura fiscala pentru toate produsele comercializate.

 

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua incheierii contractului/receptionarii marfii. Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati la adresa SC A & J GROUP SRL din Sibiu, str. D.D.Rosca, nr. 112, jud. Sibiu, numar de telefon 0771/558929, 0736/404161, e-mail: office@anvelopejantepromotii.ro cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu, o scrisoare trimisa prim posta sau e-mail). In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru www.anvelopejantepromotii.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca, care sa corespunda cerintelor O.U.G. nr. 34/2014. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cerereii de retragere. Pentru a respecta termenul limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Va rugam nu trimiteti articolele la sediul social din Sibiu, indicat mai sus ci la adresa indicata de noi in raspunsul de confirmare si acceptare a cererii dumnevoastra de retragere.

Dvs. sunteti responsabil daca valoarea articolelor este diminuata in urma manipularii acestora, in alt scop decat cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile si modul de functionare, asa cum ar fi fost posibila intr-un magazin. In acest caz ne rezervam dreptul de a retine despagubiri. Pentru a evita aceasta situatie, va recomandam sa nu folositi articolele si sa evitati orice actiune care le-ar putea reduce valoarea.

Nu puteti beneficia de dreptul la retragere daca articolele au fost livrate la o statie de montaj, conform cererii dvs. sau au fost montate pe masina. Conform legii sunt exceptate de la dreptul la retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator. Acesta clauza se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurie legate de returnarea produsului pe care le veti suporta dumneavoastra (de asemenea, veti suporta costurile suplimentare in cazul in care ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferita de noi), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi bunurile sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis bunurile inapoi, fiind valabila data cea mai apropiata. Expediati bunurile sau inmanati-le direct noua, fara intarziere nejustificate si in orice caz in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea, la adresa comunicata de noi in raspunsul la cererea de retragere. Termenul este respectat daca bunurile sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii bunurilor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.

Formularul de retragere il puteti descarca de aici

 

Preturile produselor

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.anvelopejantepromotii.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. , precum si taxele de mediu in cazul anvelopelor!

 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul produselor este actualizat permanent. Vanzatorul are dreptul de a modifica pretul produselor fara instiintarea prealabila a Cumparatorului. Pretul la care a fost facuta o comanda este considerat pretul de referinta al transferului de proprietate, indiferent daca, ulterior, pretul a suferit modificari.

 

Preturi si informatii eronate

Site-ul www.anvelopejantepromotii.ro , face tot posibilul pentru a afisa toate preturile si informatiile corect, insa din diverse motive, acestea pot fi eronate ! Ne rezervam dreptul de a nu onora o comanda care contine o eroare de pret sau o informatie incorecta , dar nu inainte de instiintarea  clientului asupra erorii constatate !

 

Comanda finalizata

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

 Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Finalizarea comenzii se face doar dupa ce a fost confirmata  telefonic de un operator !

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii

 

Taxe Livrare

Pentru 4 anvelope autoturisme, autoutilitare sau 4x4 comandate, va oferim transportul gratuit (in aria de acoperire NemoExpress). Lista cu localitatile din aria de acoperire o puteti consulta aici

Termenul de livrare este de maxim 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 - 16:00. Exceptional, termenul de livrare este de pana la 15 zile lucratoare in situatiile in care operativitatea livrarii este afectata de evenimente speciale (exemplu: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, adresa de livrare in afara zonei de acoperire curierat, campanii de reduceri: Black Friday..., etc)

In situatia in care nu indepliniti conditiile pentru TRANSPORT GRATUIT sau nu va aflati in aria de acoperire a firmei de curierat , costurile de transport le puteti afla telefonic dupa plasarea comenzii de la unul dintre consultantii nostri de vanzari.

In cazul in care ati comandat mai putin de 4 anvelope (autoturisme, autoutilitare sau 4x4), veti plati si un cost de transport.

Pentru anvelopele de camion transportul NU este gratuit, taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate.

 

Stocuri si promotii

Oferta noastra este foarte variata, zilnic avem pe stoc sute de modele pentru autoturisme, masini 4x4 si SUV, autoutilitare, camioane.

Pentru fiecare clasa de anvelope va oferim saptamanal zeci de modele de anvelope cu preturi promotionale, in functie de sezon.

Modalitati de plata

-Ordin de plata anticipat

Puteti opta pentru plata anticipat, prin ordin de plata. Dupa lansarea comenzii veti primi prin e-mail datele necesare efectuarii platii.

-Numerar ramburs !

Puteti alege si varianta platii doar la primirea produselor, chiar la Dumneavoastra acasa ori la sediul firmei, in functie de adresa indicata ca adresa de livrare.

Chitanta va fi eliberata de firma de curierat!