Lasati-ne un mesaj aici si va vom contacta noi!

Termeni si Conditii

Inainte de a lansa o comanda pentru o cantitate mai mica de 4 bucati dintr-un articol, va rugam sa ne solicitati acceptul (confirmarea) acesteia. Ne rezervam dreptul de a respinge acea solicitare (comanda).

Garantia produselor

Anvelopele pentru turisme, 4x4 si SUV, autoutilitare beneficiaza de garantie extinsa de 36 luni, si sunt insotite de certificatul de garantie.

Anvelopele de camion si jantele de aliaj sunt insotite de certificat de garantie valabil 24 de luni de la data achizitiei.

Jantele de otel beneficiaza de garantie 24 luni in baza facturii fiscale !

Partenerii si furnizorii nostri sunt, dupa cum puteti observa, branduri recunoscute pe plan mondial.

Oferim factura fiscala pentru toate produsele comercializate.

Procedura de solutionare a garantiei produselor

Oferim garantie 100% pentru defectele defabricatie la produsele comandate pe site-ul www.anvelopejantepromotii.ro.

Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza de catre societatea noastra. In acest sens, urmeaza sa trimiteti anvelopa, cu firma de curierat Fan Courier la urmatoarea adresa: Selimbar, str. Sibiului, nr. 26, jud. Sibiu. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea societatii noastre, daca trimiteti marfa cu firma de curierat indicata. In cazul in care optati pentru alta firma de curierat veti suporta dumneavoastra contravaloarea transportului. Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare/depozitare incorecta sau sub actiunea substantelor chimice etc.)

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile facturii fiscale si certificatului de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea vor fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Produsele pentru care se solicita garantia trebuie sa fie insotite de prezentul protocol de reclamatii , completat corespunzator.

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile. Perioada de retragere expira dupa 30 de zile incepand de la ziua incheierii contractului/receptionarii marfii. Pentru a va exercita dreptul de retragere, trebuie sa ne informati la adresa SC A & J GROUP SRL din Sibiu, str. D.D.Rosca, nr. 112, jud. Sibiu, numar de telefon 0771/558929, 0736/404161, e-mail: office@anvelopejantepromotii.ro cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca (de exemplu, o scrisoare trimisa prim posta sau e-mail). In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic de pe site-ul nostru www.anvelopejantepromotii.ro formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca, care sa corespunda cerintelor O.U.G. nr. 34/2014. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil (de exemplu prin e-mail), confirmarea de primire a cerereii de retragere. Pentru a respecta termenul limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu puteti beneficia de dreptul la retragere daca articolele (jante sau anvelope)  au fost montate sau prezinta defecte estetice sau tehnice care nu au fost semnalate la receptia articolelor. Marfa trebuie verificata in prezenta curierului si, daca nu corespunde cu ce ati comandat, daca prezinta defecte de fabricatie sau de transport, (defecte estetice sau tehnice vizibile, cu titlu de exemplu: zgarieturi, loviri, deformari etc), veti intocmi un proces verbal de constatare, semnat de dumneavoastra si de curier. Ulterior, aveti dreptul sa returnati marfa insotita de acest proces verbal de constatare sau o puteti returna/refuza chiar la momentul primirii si constatarii eventualelor defecte sau neconcordante intre comanda si produsele livrate. Orice reclamatie ulterioara, referitoare la posibile defecte vizibile, generate de transport sau alte cauze posibile (cu titlu de exemplu: neconcordanta intre ce ati comandat si ce ati primit etc), neinsotita de procesul verbal de constatare intocmit la data receptionarii marfii, semnat si de curier, va decade din dreptul de a beneficia de dreptul de retragere.

Va rugam nu trimiteti articolele la sediul social din Sibiu, indicat mai sus ci la adresa indicata de noi in raspunsul de confirmare si acceptare a cererii dumnevoastra de retragere.

Dvs. sunteti responsabil daca valoarea articolelor este diminuata in urma manipularii acestora, in alt scop decat cel necesar pentru a verifica natura, caracteristicile si modul de functionare, asa cum ar fi fost posibila intr-un magazin. In acest caz ne rezervam dreptul de a retine despagubiri. Pentru a evita aceasta situatie, va recomandam sa nu folositi articolele si sa evitati orice actiune care le-ar putea reduce valoarea.

Conform legii sunt exceptate de la dreptul la retragere produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator. Acesta clauza se aplica in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, mai putin costurie legate de returnarea si livrarea produsului pe care le veti suporta dumneavoastra (de asemenea, veti suporta costurile suplimentare in cazul in care ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferita de noi), fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 30 de zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare in contul indicat de dumneavoastra in formularul de retragere indicat mai jos.  In orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi bunurile sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis bunurile inapoi, fiind valabila data cea mai apropiata. Expediati bunurile sau inmanati-le direct noua, fara intarziere nejustificate si in orice caz in decurs de maximum 30 de zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea, la adresa comunicata de noi in raspunsul la cererea de retragere. Termenul este respectat daca bunurile sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 30 de zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii bunurilor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii bunurilor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii bunurilor.

Formularul de retragere il puteti descarca de aici

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare. In functie de procedurile bancii emitente, suma va fi returnata in 1-30 de zile  (in mod obisnuit in aproximativ 2-3 zile lucratoare) de la acceptarea returului


Preturile produselor

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.anvelopejantepromotii.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare. , precum si taxele de mediu in cazul anvelopelor!

 Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pretul produselor este actualizat permanent. Vanzatorul are dreptul de a modifica pretul produselor fara instiintarea prealabila a Cumparatorului.

Modalitati de plata
Ramburs curier (Numerar)
Transfer Bancar
Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron - Credit Card / Debit Card (www.PlatiOnline.ro)

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele A J GROUP SRL.Modalitati de livrare

Transportul este asigurat in aria de acoperire a colaboratorilor nostri: FAN COURIER si SAMEDAY.

Termenul de livrare este de aproximativ 1 - 2 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii, iar programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 9:00 - 16:00.

Prin exceptie, termenul de livrare este de pana la 14 zile lucratoare in situatiile in care operativitatea livrarii tine de organizarea interna a firmei de curierat sau este afectata de evenimente speciale (cu titlu de exemplu: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, adresa de livrare in afara retelei de curierat, campanii de reduceri: Black Friday, Cyber Monday..., etc.)

Pentru anvelopele / jantele pentru camion sau agroindustriale transportul nu este gratuit, taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate si se comunica de catre agentii nostri de vanzari.

In caz de produse lipsa la livrare, produse deteriorate sau alte neconcordante, acestea vor fi specificate in scris pe documentul de transport al livratorului si se va intocmi la fata locului un proces verbal de constatare.


COST TRANSPORT:Anvelope turisme/autoutilitare:

Anvelope camion:


Jante otel/aliaj :
1 buc - 20 leiR17.5 - 40 lei/buc


1 buc - 20 lei
2 buc - 15 lei/bucR19.5 - 55 lei/buc


2 buc - 15 lei/buc
>3 buc  - 10 lei/bucR22.5 - 75 lei/buc


>3 buc  - 10 lei/bucPentru anvelopele AGROINDUSTRIALE taxarea se face in functie de greutatea anvelopelor comandate si se comunica telefonic .